W. Bever

Mijn naam is Willem Timmer, ik ben eigenaar van W. Bever Schildersbedrijf. Na de lagere school heb ik op de LTS mijn adspirant gezel, gezel schilderen en MBO+ telematica gehaald. Ik heb mijn kennis altijd op peil gehouden door verschillende vakopleidingen en bijscholingen gevolgd. Sinds 1 mei 2006 heb ik mijn eigen schildersbedrijf: W. Bever Schildersbedrijf. Ik heb mijn bedrijf als grapje vernoemd naar vakmannen uit de fabeltjeskrant. Ik werk zowel voor particulieren als bedrijven en heb sindsdien vele projecten naar tevredenheid afgerond.

Ik woon in Ermelo samen met mijn vrouw Sendy en mijn twee kinderen Rick en Kelly. Ik ben voorzitter van de jeugdbrandweer Ermelo / Putten. De jeugdbrandweer maakt jongeren enthousiast voor de hulpverleningstaken. Daarnaast werk ik mee als vrijwilliger in de technische dienst van het grootste gratis meerdaags festival Appelpop.

Met mijn bedrijf sponsor ik de promo t-shirts van Appelpop, de jeugdbrandweer, de deur bij EFC 58 en kun je mijn reclamebord tegenkomen bij ruitersportcentrum Ermelo.

  logo_korpswebsites