Buiten schilderwerk

Het buiten schilderwerk is belangrijk voor het waardebehoud van de woning of bedrijfspand. Daarnaast is het natuurlijk de eerste aanblik van uw woning of bedrijf! Het schilderwerk aan uw kozijnen, serres, voorgevel, achtergevel, deuren of de buitenkant van uw schuur vallen onder het zogeheten buitenschilderwerk. Het schilderwerk aan uw woning valt onder de lage BTW-regeling. Daarom betaalt u maar 6% btw indien uw huis ouder dan twee jaar is.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?
Het schilderen van de buitenkant van een woning is gemiddeld eens in de vijf jaar noodzakelijk. Het schilderwerk aan de zuid- en westkant van een huis zijn daarbij eerder aan onderhoud toe vanwege de zon en regen. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont is het tijd voor onderhoud aan uw woning. Let hierbij vooral op de liggende onderdelen, zoals vensterbanken en kozijnen. Beschadiging van het schilderwerk start namelijk meestal op de liggende delen.

Buitenschilderwerk is afhankelijk van het weer, en de bijbehorende temperatuur en luchtvochtigheid. Wij houden hier zeker rekening mee met het uitvoeren van ons werk, daarom kunnen klussen enkele tijd verschuiven. Dit om de verf aan te brengen in top conditie!

We komen graag langs om een offerte op maat te maken!