Diensten

Uw huis is uw kostbaarste bezit, daar moeten we dus zuinig op zijn! Daarom kiest u automatisch voor de vakman met hart voor uw huis. W. Bever Schildersbedrijf weet als geen ander dat u het belangrijk vind dat uw huis er weer als nieuw uitziet!

Iedere eigenaar krijgt er op een gegeven moment mee te maken, schilderwerk wat aan onderhoud toe is. Dan bent u bij W. Bever Schildersbedrijf aan het juiste adres. W. Bever is een vrolijke vakschilder die alle schilderswerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijfspand uitvoert. Willem komt altijd bij u langs om uw wensen door te nemen en maakt daarna een offerte op. Hieronder vind u de werkzaamheden, bestel & verhuurmogelijkheden die Willem voor u kan doen. Klik op de titel om voorbeelden en beschrijvingen te zien.

6-procent

WIST U DAT?
Op schilderwerk voor particulieren met een huis ouder dan 2 jaar geldt het voordelige 6% BTW tarief op arbeid en materiaal in plaats van 21%. Zo bespaart u 15% en betaald de overheid mee aan het onderhoud van uw woning.

Binnen

W. Beverschildersbedrijf gaat voor een mooi totaal plaatje waarbij wij de klant totaal willen ontzorgen. We nemen door wat uw wensen zijn en maken duidelijk afspraken. We zorgen voor een goede voorbereiding, werken met kwaliteits materialen, leveren  net werk af en uiteraard zorgen we voor een schone oplevering.

Schilderwerk

Sauzen

Kleuradvies

Latex spuiten

Behangen

Raamdecoratie

PVC Vloeren, vloercoatingen & traprenovatie

Buiten

Met name al het buitenschilderwerk heeft regelmatig onderhoud nodig als u uw huis in topconditie wil houden. Effectief onderhoud zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw deuren en kozijnen. Goed onderhoud is uiteindelijk van grote meerwaarde voor uw woning.

Schilderwerk

Meerjaren onderhoudsplan

Houtrot reparatie

Beglazing / glaszetten

Leveren van materiaal

Wilt u een of meerdere delen van het onderhoud van uw woning zelf doen? Dat kan! W. Bevers schildersbedrijf levert materiaal en verhuurt benodigdheden. Daarnaast voorziet W. Bever Schildersbedrijf u van advies en tips.

Leveren verf & behang

Verhuur plakbak (om eenvoudig behang te plakken)

Verhuur steiger

Verhuur aanhangwagen